OBSERVATORUL: 9 mai – Cine sărbătoreşte şi cine nu?

1
53

Aflaţi răspunsul la întrebarea “Cine sărbătoreşte şi cine nu ziua de 9 mai la Soroca?”, urmărind emisiunea “OBSERVATORUL” din 9 mai. Invitaţii acestei ediţii sunt doamna Ludmila Vitcovschi, preşedintele comunităţii slavone din raionul Soroca şi Mihai Rusnac, mediator. Emisiunea este moderată de către jurnalistul Victor Cobăsneanu:

Articolul precedentÎn 15 sate din raionul Soroca vor fi create condiții de aprovizionare cu apă potabilă
Articolul următorMETEO: Vreme instabilă în următoarele zile
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Ce rusine o viață a trăit femeia aceasta în Moldova dar nu a învățat trei cuvinte in moldovenește.Dacă era programul la Spanioli nu-l privea nici un spaniol .La tema respectului național ei sînt foarte stricți .Orice moldovean cît de debil nu este cănd trăește în altă țară la doi ani cel puțin menține o convorbire.Bunelul meu a fost trimis în Siberia ,ce trebuie sa ascult fanfare ,și să beau vodcă.Pînă n-o sa-i învățăm pe ocupanți să ne respecte obiceiurile și limba o să fim un popor dezbinat visînd la viață Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.