O vară cu premii frumoase pentru soroceanca Valeria Cebotari

0
328

Tânăra soroceancă Valeria Cebotari și-a încercat norocul în această vară la concursuri muzicale, care din cauza pandemiei globale, au avut loc de această dată online. Este vorba despre „Online Music Competition” din Macedonia și „Stars of the World” din Bulgaria.

Valeria, care este discipola Ludmilei și a lui Valeriu Ceban, s-a clasat pe locul I la concursul „Online Music Competition” desfășurat în Macedonia, în perioada 27-28 iunie 2020.

„Am cântat piesa „Mama mea” de Zarina Tilidze și am obținut Locul I cu 90.3 puncte. Nu m-am așteptat la acest rezultat înalt, spune Valeria. În curând voi primi premiul prin intermediul poștei. Desigur, îmi plac aceste activități online, dar emoțiile nu mai sunt atât de mari ca atunci când mă deplasam la fața locului, în țările unde se desfășurau evenimentele. Era mult mai interesant, dar până trece pandemia, mă adaptez noilor condiții și învăț ceva nou din fiecare experiență.”

Alt festival la care a avut succes este și „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL” din Bulgaria, care de obicei se desfășoară la sfârșitul lunii august. Din cauza pandemiei acesta a fost organizat online mai devreme.

Și de această dată soroceanca a luat locul I, fiind apreciată la categoria „World hit  & Pop Music”. Aceasta a concurat alături de alți peste 200 de tineri din 16 țări.

Articolul precedentTrei întrebări pentru: Tudor Golub, primarul comunei Vasilcău
Articolul următor10 clădiri antice uimitoare care încă mai sunt folosite în zilele noastre
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.