“Nuntă la Palat”: PSRM și Platforma DA își oficializează relația la Soroca

0
481

În luna mai, va avea loc o nouă ședință ordinară a Consiliului Raional Soroca. Printre proiectele de pe ordinea de zi este și cea cu privire la constituirea alianței PSRM și Platforma DA.

Cele două fracțiuni au anunțat la începutul mandatului că au creat o alianță, care a și votat conducerea raionului Soroca. Dar era nevoie pentru a schimba “concubinajul” în “mariaj” de o decizie la nivel de consiliu.

L-am contactat pe Veaceslav Rusnac, președintele Raionului Soroca, promovat de fracțiunea din care fac parte consilierii PSRM și PCRM, pentru a afla mai multe detalii, dar deocamdată acesta ne ține în “lista neagră”, apelul fiind tradițional, blocat. Iurie Tănase, vicepreședintele raionului Soroca, ales din partea Platformei DA, ne-a spus că de fapt nu e nimic nou, doar se formalizează alianța din acest mandat și că așa prevede legea.

VEZI ȘI:

Iurie Tănase: Nu este, printre noi, o candidatură mai bună decât cea a lui Veaceslav Rusnac… Veronica Suveica: Veaceslav Rusnac va intra în istoria raionului ca președintele care a comis cel mai mare rateu

Votat: Alla Bordianu și Iurie Tănase au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți ai raionului Soroca

S-au împărțit atribuțiile: Ala Bordianu la economie și drumuri, iar Iurie Tănase la agricultură și învățământ


Articolul precedentÎn parlamentul de la Chișinău vor fi doi deputați cu numele Grădinaru
Articolul următorA muncit ca să-și vadă împlinit, visul din copilărie
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.