Iurie Tănase: Nu este, printre noi, o candidatură mai bună decât cea a lui Veaceslav Rusnac… Veronica Suveica: Veaceslav Rusnac va intra în istoria raionului ca președintele care a comis cel mai mare rateu

0
771

Înainte de a fi pusă la vot candidatura lui Veaceslav Rusnac, la funcția de președinte al raionului Soroca, au intervenit cu mici alocuțiuni doi consilieri raionali.

Astfel, consilierul PPPDA, Iurie Tănase, a menționat, în luarea sa de cuvânt, că printre cei prezenți la ședință nu există o candidatură mai bună, la funcția de președinte al raionului, decât cea a lui Veaceslav Rusnac și că cei doi consilieri ai formațiunii vor susține această candidatură… Pe de altă parte, consiliera din partea PAS, Veronica Suveică, a declarat că Veaceslav Rusnac va intra în istoria raionului ca președintele care a comis cel mai mare rateu, referindu-se la situația cu construcția drumului spre satul Vasilcău.

În replică, Veaceslav Rusnac a declarat că a făcut tot posibilul pentru ca drumul să fie reparat, scotocind prin buzunarele raionului și găsind sumele necesare de bani pentru efectuarea lucrărilor. „Fiți pe pace, drumul spre Vasilcău va fi reparat”, a conchis acesta.

Vă reamnitim că astăzi, cu voturile consilierilor socialiști, comuniști și a celor din PPPDA, Veaceslav Rusnac a fost (re)ales în funcția de președinte al raionului Soroca.

Articolul precedent„Noi avem dovezi”. Episcopul Marchel riscă să piardă dreptul de a sluji în Catedrala „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Bălți
Articolul următorTentativă de braconaj în raionul Florești. Trei persoane amendate
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.