S-au împărțit atribuțiile: Ala Bordianu la economie și drumuri, iar Iurie Tănase la agricultură și învățământ

0
388

În Registrul Actelor Publice Locale a fost publicată recent o dispoziție, semnată de Veaceslav Rusnac, președintele raionului Soroca, în care stabilește atribuțiile vicepreședinților raionului Soroca, Ala Bordianu și Iurie Tănase. Aceștia vor asista Ргеșеdintеlе Raionului Sогоса în rеаlizаrеа și imрlеmепtагеа politicilor strategice de dezvoltaгe social-economică.

Totodată, fiecare dintre cei doi vicepreședinți, au atribuții separate. Iurie Tănase, reprezentantul Platformei Demnitate și Adevăr, este responsabil de “problemele ce țin de domeniul agriculturii și alimentației, relațiilor funciare și cadastru, culturii și turismului, asistenței medicale și învățământului. El coordonează și monitorizează activitățile Direcției Agriculturii și Alimentației, Direcției Învățământ, Secției Cultură și Turism, Serviciului Relații Funciare și Cadastru, Serviciului Alternativ și Protecție Civilă și Centrului Stomatologic Raional Soroca”.

La rândul ei, Alla Bordianu, aleasă din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, este responsabilă de domeniul investițional, economic, construcțiilor, drumurilor, tineretului și sportului, protecției civile și arhitecturii. Ea coordonează și monitorizează activitățile Secției Economie, Secției Construcții și Gospodărie Comunală și Drumuri, Serviciului Arhitectură, Serviciului Tineret și Sport, Serviciului Proiecte Investiționale, IM “Hotel-Servicii” și a Incubatorului de Afaceri Soroca “GUIJNAR DUE GUNDBRSEN”. 


Articolul precedentGrafitex: Calitate și Confort într-un Design Modern pentru ușile și ferestrele voastre/PUBLICITATE
Articolul următorCine ți-a luat basma? / GALERIE FOTO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.