Noi detalii despre incendiul de la Căinarii Vechi / VIDEO

0
856

Aseară a avut loc un incendiul la un agent economic din satul Căinarii Vechi. Direcția Situații Excepționale Soroca ne-a informat că serviciul 112 a fost apelat la 17:55.

“În mod de urgență s-a intervenit cu autospeciala MAN și o echipă din 5 salvatori, ne-a declarat Sergiu Plitoc, șef adjunct al Direcției Situații Excepționale din municipiul Soroca. Ajunși la fața locului au constatat că s-a produs un incendiu la ÎI” Maceac Nadejda”, unde ardea depozitul magazinului cu suprafața de 13×4 m, flacăra extinzându-se și spre mansarda magazinului. Focul a afectat bunurile din depozit și 20% din acoperiș. În ajutorul salvatorilor a intervenit și autospeciala primăriei cu doi angajați. Din focarul incendiului au fost extrase 2 butelii de gaz, evitându-se o deflagrație. Cauza incendiului și paguba se stabilește”.


Articolul precedentAlegeri, turul II: ce arată profilurile de integritate ale candidaților
Articolul următorDeschiderea unei farmacii în dealul Sorocii mai rămâne un vis
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.