Natalia Stratu: Cum să păstrezi tenul sănătos pe timp de vară

0
301

Vara, pielea noastră are nevoie de îngrijire mai mult decât în celelalte anotimpuri. De obicei, fața trece prima prin razele solare și este expusă la deshidratare, pete și sebum în exces. Din aceste motive, pot apărea punctele negre, acneea și alte probleme cu tenul.

Conform Nataliei Stratu: „Atunci când alegi un produs cosmetic în funcție de tipul de ten, ar fi bine să știi ce ingrediente conține, cum acționează acestea și ce beneficii au. Spre exemplu acizii (AHA), ajută la reducerea ridurilor, ameliorarea petelor micșorează porii măriți.  Beta – hidroxi – acid, ajută la curățarea celulelor moarte și ameliorează simptomele acneei. Produsele care conțin hidrochinona de obicei ajută la reducerea petelor ce apar o dată cu înaintarea în vârstă. Vitamina A îmbunătățește aspectul pielii, iar acidul alfa – lipoic este un antioxidant perfect”. 

Sigur că regula numărul 1 este să vă curățați fața corect, să folosiți demachiante cu ph neutru, care să nu afecteze echilibrul pielii. Hidratarea la fel este foarte importantă și mai ales alimentația corectă, care oferă tenului strălucire și catifelare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.