Natalia Bucicovscaia a pierdut procesul de judecată înaintat față de Consiliul Raional Soroca pentru a reveni la cârma Direcției Învățământ

0
1610

Judecătoria Soroca s-a expus la 23 ianuarie 2024 referitor la acțiunea de contencios administrativ înaintată de Natalia Bucicovscaia față de Consiliul Raional Soroca, prin care cerea anularea pct. 5 din Decizia nr. 4/1 din 10 aprilie 2023, ”cu privire la notificările Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat”, când a fost demisă cu votul majorității consilierilor raionali.

Motivul este că cererea de chemare în judecată este neîntemeiată. Hotărârea adoptată de judecătoarea Olga Jamba poate fi contestată la Curtea de Apel Bălţi în termen de 30 de zile de la data pronunţării. Contactată de noi, Natalia Bucicovscaia nu a răspuns la apel și mesaj, pentru a ne spune dacă va ataca decizia la Curtea de Apel.

Amintim că Natalia Bucicovscaia menționase anterior într-o adresare către presă că va atacă în judecată decizia consilierilor soroceni și va solicita acestora o despăgubire morală de 1.600.000 de lei. 

Citiți și:

Judecătoria Soroca a anulat rezultatele concursului pentru șefia Direcției Învățământ, în care a fost “aleasă” Natalia Bucicovscaia

Natalia Bucicovscaia atacă în judecată decizia consilierilor soroceni și solicită acestora o despăgubire morală de 1.600.000 de lei

Natalia Bucicovscaia: “Nu am intimidat, presat sau hărțuit pe nimeni”

Adresare: “După numirea în funcție a Nataliei Bucicovscaia, mai mulți angajați ai Direcției Învățământ au fost expuși intimidărilor”

“Mă numesc Natalia Bucicovscaia, am vârsta de 31 de ani și… chiar nu înțeleg care este vina mea”

Natalia Bucicovscaia a fost numită în funcție de șef a Direcției Învățământ Soroca

Articolul precedentCurs valutar pentru 24 ianuarie 2024: află cât valorează, astăzi, principalele valute străine
Articolul următorÎn săptămâna dedicată memoriei Holocaustului, drochienii sunt invitați la film
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.