Lumânarea recunoștinței – În aventură… cu Augustin / VIDEO

0
137

Ce poți face când ai dorință de aventuri, dar prea puțin timp pentru călătorii? Descoperi locurile frumoase din apropierea casei tale! Iar dacă ai cu tine un telefon, un selfie stick și dorință să filmezi aceste locuri ca să le prezinți prietenilor, atunci nimeni nu te mai poate opri. Așa a făcut și Augustin, elev în clasa a IV-a, de la Liceul Teoretic “Petru Rareș”, care în vacanța de vară a început a filma locurile frumoase, populare sau mai puțin cunoscute, care merită a fi vizitate de noi cei de acasă, și de alții veniți în ospeție.

Vom prezenta zilnic câte un episod din ciclul de reportaje “În aventură… cu Augustin”, în care vom (re)descoperi locurile frumoase din raion împreună el. Voi știți câte trepte sunt până la Lumânarea Recunoștinței, cine este arhitectul ei sau ce înălțime are? Acest episod este despre ea, deci să mergem în aventură! 

Rubrică realizată în cadrul proiectului “Conexiuni multiculturale – societate unită” implementat de Biblioteca municipală “Mihail Sadoveanu” din Soroca.


Articolul precedentDonații cu semne de întrebare pe lista de susținători ai unui candidat la prezidențiale
Articolul următorSe caută un șef: Autoritățile publice raionale au anunțat concurs pentru o funcție publică vacantă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.