Locuințe sociale: detalii despre proiect și condițiile pentru beneficiari

0
98

Cine sunt beneficiarii de locuințe sociale? Cum au fost selectați aceștia și în ce condiții sunt oferite apartamentele? Răspuns la aceste și alte întrebări, a fost oferit în cadrul emisiunii „Observatorul” din săptămâna curentă.

Invitații emisiunii: Ion Golovatâi, managerul proiectului „Locuințe sociale” și Valentina Rusu, specialist principal la Secția de Economie a Consiliului raional, au informat despre toate etapele proiectului, începând de la depunerea documentelor de proiect, până la înmânarea cheilor celor 72 de beneficiari.

În cadrul emisiunii, moderate de jurnalistul Victor Cobăsneanu, de asemenea, aflați cât vor achita beneficiarii pentru chiria acestor apartamente și veți vedea cum sunt dotate locuințele oferite de stat pentru cetățenii social-vulnerabili și tinerilor specialiști.

Blocul cu locuințe sociale a fost inaugurat la 16 februarie curent.

Vedeți emisiunea integral mai jos:

 


Articolul precedentÎNTRE NISTRU ȘI PRUT: Mănăstirea Frumoasa
Articolul următorÎntrebări și răspunsuri pentru cititorii ziarului “Observatorul de Nord”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.