Localnicii au blocat iarăși drumul spre Vasilcău, Trifăuți, Inundeni și Ruslanovca, cu ei au venit să vorbească deputații / VIDEO

0
1110

Dezamăgiți că nu sunt luați în seamă, localnicii din Vasilcău, Trifăuți, Inundeni și Ruslanovca au blocat astăzi iarăși drumul raional ce duce spre satele lor. Timp de mai multe ore aceștia așteaptă ca autoritățile să vină să vorbească cu ei, președintele interimar al raionului Soroca, Iurie Tănase și deputații originari din raionul Soroca Aliona Pilipețchi și Ion Babici.

„Observatorul de Nord” este la fața locului și transmite în direct întrunirea acestora cu cei pe care i-au ales.

Amintim că indignați de faptul că reparația drumului, care face legătura dintre satele Volovița și Vasilcău se tergiversează, cetățenii au blocat la 15 septembrie acest tronson pentru două ore. La fața locului au venit atunci reprezentantul Guvernului în teritoriu, Veaceslav Burlacu, vice-președinții raionului Soroca, Ala Bordeianu și Iurie Tănase, dar și managerul proiectului ”Drumuri bune și accesibile în Comarna, Iași și Vasilcău, Soroca”, Asea Răilean. Protestatarii au atenționat autoritățile că, în caz de nesoluționare a problemei, vor reveni la blocarea drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.