Lidia Răilean, centenara de la Redi-Cereşnovăţ / VIDEO

0
1133

Lidia Răilean din satul Redi – Cereșnovăț, raionul Soroca, împlinește astăzi 100 de ani. Femeia s-a născut acum un secol în acest sat unde locuiește și astăzi. A crescut și educat cu soțul Sofronie cinci copii – un băiat și patru fete.

A avut mereu povețe pentru copii ca să fie în rând cu lumea. Viața sa este sinonimă cu lucrul, mereu avut de trebăluit acasă și la pământ. Vedeți mai jos un reportaj despre mătușa Răilean, centenara de la Redi-Cereşnovăţ.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedent10 cazuri noi de infectare în raionul Soroca – 2 în municipiu și 8 în localitățile rurale
Articolul următorDe astăzi, au intrat în vigoare noi reguli de intrare în Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.