Laboratorul performant de analize medicale, Invitro Diagnostics, deschide două centre de recoltare la Soroca

0
746

De șase ani, motorul care mișcă echipa laboratorului medical Invitro Diagnostics este dorința sinceră de a le oferi oamenilor servicii medicale de înaltă calitate. Așa se explică investițiile continue în echipamente de ultimă generație, în specialiști cu viziuni progresiste, în condiții mai bune de investigație și, nu în ultimul rând, în comoditatea clienților. De aceea, analizele rapide, precise, cu rezultate veridice, sunt accesibile astăzi și pentru locuitorii orașului Soroca.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics le pune la dispoziție peste 1000 de tipuri de teste medicale. 95 la sută din rezultate le sunt eliberate clienților chiar în ziua recoltării probelor. Fiecare client are la dispoziție cabinetul personal online cu istoria investigațiilor făcute. Analizele medicale se efectuează cu echipamente de ultimă oră, la prețuri prietenoase. Informații la tel.078903999, 022903999 sau www.invitro.md

Centrele de recoltare din orașul Soroca sunt situate pe străzile: Kogălniceanu, 15 – cu deschidere din 08.12.20; Testemițanu (lângă Spitalul Raional) – cu deschidere din 16.12.20.

Acolo veți fi întâmpinați cu zâmbet, tratați – cu respect, examinați – cu acuratețe, în condiții impecabile. Și ca să continuăm cu veștile bune, o să vă mai spunem că primii clienți ai centrelor de recoltare din Soroca sunt întâlniți cu reduceri!

În perioada 08.12.20-22.12.20, clienții Invitro Diagnostics din Soroca beneficiază de 50 % reduceri la analize de laborator.

Cu Invitro Diagnostics e mai ușor să fii sănătos!

 

Articolul precedentConcurs: Cine scoate țevile de la fosta stație de epurare a Sorocii? / VIDEO
Articolul următorUltima oră: PMP a atins pragul electoral!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.