La vârsta de șase ani, carismaticul model din Soroca a cucerit lumea / Galerie Foto

0
2106

 

 

Igor Edelshtein, elevul Liceului Teoretic „Alexandr Pușkin” din Soroca, este deosebit de vârstnicii săi prin succesele pe care le are în modeling. La vârsta de nouă ani, a obținut locuri de frunte în domeniul frumuseții, cucerind atât Republica Moldova, cât și Israelul, Cipru, România și Bulgaria.

Pasiunea de a se fotografia, îmbrăca cu gust și a se arăta publicului o are de mic, însă primul succes la atins când avea șase ani.  Atunci a participat la Mister Littel în Chișinău, a luat locul 1 la Casa Modei din București, pentru prezentarea colecției de haine primăvară/toamnă. La fel a fost premiat cu loc de frunte în Israel, unde a prezentat o colecție de haine sport, iar succesul său a ajuns și în Bulgaria, unde a luat locul doi pentru prezentarea internațională a unui brand de haine creat în Republica Moldova.

Pe lângă pasiunea care o are pentru domeniul frumuseții, el a îndrăgit foarte mult chimia, chiar se vede un mare chimist în viitorul său. Adoră să facă experimente, să exploreze lumea, să gătească bucate deosebite și să frecventeze Judo&Sambo. Orice activitate care este îndrăgită de Igor este apreciată și susținută de părinții băiatului. Ei sunt bucuroși atunci când copilul este implicat și se încadrează ușor în societate.

Articolul precedentLidia Manea: „Am venit să mă împart cu experiența mea, cu acești minunați copii” / VIDEO
Articolul următorSondaj: Tu ești gata să revii la mască?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.