La Vădeni au fost confecționate simbolurile primăverii – mărțișoarele

0
35

ONG „La noi acasă” în parteneriat cu biblioteca comunală Vădeni și colaboratorii casei de cultură, au desfășurat, în pragul primăverii, patru ateliere de creație. Au participat la ateliere copiii din localitate, care au creat mărțișoare – simbolul alb-roșu al primăverii.

Lucrările au atât dimensiuni mici, mai obișnuite, cât și dimensiuni mari, care atrag privirile, dar și forme neobișnuite: ciorapi, mănuși alb-roși etc. Totodată acestea sunt confecționate din diverse materiale: fire de ață, lână, hârtie, etc.

Scopul atelierului este realizarea cât mai multor mărțișoare, diferite ca formă și interpretare. Ulterior, lucrările vor fi prezentate în cadrul expoziției-concurs de mărțișoare cu genericul “Un mărțișor împletit cu drag și dor”, aflat la prima ediție. Evenimentul va avea loc la Palatul de Cultură Soroca, la data de 1 martie.

Începând cu data de 2 martie, lucrările vor reveni în localitatea Vădeni, unde vor fi expuse pentru toți doritorii de a le admira.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.