La Vădeni au fost confecționate simbolurile primăverii – mărțișoarele

0
38

ONG “La noi acasă” în parteneriat cu biblioteca comunală Vădeni și colaboratorii casei de cultură, au desfășurat, în pragul primăverii, patru ateliere de creație. Au participat la ateliere copiii din localitate, care au creat mărțișoare – simbolul alb-roșu al primăverii.

Lucrările au atât dimensiuni mici, mai obișnuite, cât și dimensiuni mari, care atrag privirile, dar și forme neobișnuite: ciorapi, mănuși alb-roși etc. Totodată acestea sunt confecționate din diverse materiale: fire de ață, lână, hârtie, etc.

Scopul atelierului este realizarea cât mai multor mărțișoare, diferite ca formă și interpretare. Ulterior, lucrările vor fi prezentate în cadrul expoziției-concurs de mărțișoare cu genericul “Un mărțișor împletit cu drag și dor”, aflat la prima ediție. Evenimentul va avea loc la Palatul de Cultură Soroca, la data de 1 martie.

Începând cu data de 2 martie, lucrările vor reveni în localitatea Vădeni, unde vor fi expuse pentru toți doritorii de a le admira.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentOre suplimentare = Timp de odihnă
Articolul următorIgor Dodon a înmînat „Ordinul de Onoare” lui Gabriel Gurman, medic cu renume originar din Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.