La Soroca sunt 129 de locuri de muncă vacante înregistrate oficial

0
1997

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat un raport cu privire la locurile vacante de pe piața muncii din Republica Moldova până în data de 22 august 2022. Conform bazei de date a agenției, în țară există 11 093 de locuri de muncă vacante atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cele mai multe locuri libere de muncă sunt oferite de către agenții economici din municipiul Chișinău (4 610), urmați de către cei din Bălți (905).

Pe teritoriul raionului Soroca se înregistrează cam 129 de locuri vacante. Beneficiarii acestor locuri de muncă pot fi atât femei, cât și bărbați.

Din totalul de locuri vacante pe republică, persoanele cu nivel de instruire superior și mediu de specialitate au 1886 locuri de muncă disponibile, ceea ce constituie cca 17% din numărul total de locuri vacante.

Pentru persoanele cu nivel de instruire secundar profesional și pentru muncitori necalificați/muncitoare necalificate, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă 9207 locuri de muncă, ce constituie 83% din numărul total de locuri de muncă vacante.


Articolul precedentVeteranii de război vor primi distincția MAI „Vulturul de aur”
Articolul următorSoroca nu se află pe harta creată a focarelor de boli ale animalelor din Republica Moldova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.