La Soroca este în vogă să fii tânăr activ

0
358
sursa: www.facebook.com/CRTSoroca/

Timp de doi ani, Consiliul Raional al Tinerilor Soroca (CRT Soroca) reprezintă vocea tinerilor din raion, aducând culoare și zâmbete în cadrul societății de unde provin. De atunci, viața lor este mai dinamică datorită activităților organizate care lasă o pată de cerneală pozitivă precum organizarea și desfășurarea proiectelor, sondajelor de opinie publică, forum și postforum, seri de cinema sau zile ale autoguvernării.

În acest context, campania „La Soroca este în vogă să fii tânăr activ” informează tinerii despre implicarea lor în societate și cum vocea lor poate fi auzită și respectată, iar inițiativele locale și raionale luate în considerare de către Administrația Publică Locală și puse în practică. Astfel, noi promovăm voluntariatul, educația non-formală, liderismul, proiectele comunitare și caritatea. Îndemnul campaniei este ca fiecare tânăr din raion să facă parte din echipa CRT Soroca, unde ideile din satul sau comuna pe care l-au delegat să fie o sclipire de stea în ochii fiecăruia.

El este formă de reprezentare a tinerilor la nivel local, creat la iniţiativa lor şi aprobat prin decizia Consiliilor locale ale autorităţilor publice locale de nivelul I şi II în temeiul Legii privind administraţia publică locală. Consiliul este menit să asigure participarea activă a tinerilor la viaţa locală şi regională, în special, în procesul de luare a deciziilor ce îi privesc.

Ținem să vă informăm faptul că am început organizarea adunărilor generale unde chiar TU poți avea șansa să faci parte din echipa de vis – CRT Soroca.

Dacă dorești să dai o mână de ajutor societății te poți înscrie pe formularul https://forms.gle/LbYdBnrLDmSFkC8R7, iar noi venim în satul sau comuna de unde provii și organizăm o adunare generală.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook – www.facebook.com/CRTSoroca/ sau pe cea de Instagram – www.instagram.com/consiliul_raional_soroca/

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentO moldoveancă a câștigat un concurs în SUA și vrea să-și deschidă o fabric de încălțăminte
Articolul următorMai mulți tineri din Soroca s-au mobilizat pentru un oraș mai curat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.