La fotbal, floreștenii sunt „fruntea”, iar drochienii mai spre…coada clasamentului

0
79

Campionatul Republicii Moldova la fotbal. Liga I.

 Echipele din Liga 1, împărțite în două grupe se luptă pentru a promova în Super Ligă. Cele două echipe care reprezintă raioanele vecine, FC Florești și FC Speranța Drochia, au o prestație total diferită. Dacă floreștenii sunt lideri, în Grupa 1, drochiaenii ocupă penultimul loc, în Grupa 2.

Astfel, în etapa curentă, FC Florești a surclasat, cu scorul de 7-0, formația din Fălești, iar FC Speranța Drochia a pierdut, chiar pe teren propriu, de FC Sheriff-2, cu scorul de 0-3… Anterior, în primele trei etape, FC Florești a jucat 0-0, cu Dacia Buiucani, 4-0, cu CSF Spartanii și 2-1 cu FC Victoria. La rândul lor, fotbaliștii de la Drochia au câștigat un meci, 4-1, cu Real Succes și a suferit două înfrângeri, 1-2, cu FC Sucleea și cu 1-6, în confruntarea cu FC Speranis din Nisporeni.

Iată cum se prezintă clasamentul în cele două grupe:

Meciurile următoarei etape se vor desfășura pe data de 14 aprilie. Echipa FC Florești joacă, în deplasare, cu FC Dinamo Auto, iar Speranța va juca la Văsieni, cu echipa din localitate. (Dan AOLEI)

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFC Inter „coboară” pe cinci, iar echipele din Visoca „staționează”
Articolul următorImportant! Astăzi, președinta Maia Sandu va face o adresare către toți cetățenii Republicii Moldova.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.