La beție, o femeie de 33 de ani a fost înjunghiată cu o seceră, nu departe de Soroca

0
2718
Conflict familial, iscat la beție. O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată în spate cu o seceră de către concubinul ei. Totul a avut loc într-o gospodărie din satul Fîntînița, raionul Drochia, scrie echipa.md

La fața locului a fost chemată ambulanța, dar și un echipaj al poliției. Forțele de ordine au stabilit preliminar, cum s-a întâmplat totul.

INA BANARI, ofițer de presă, Inspectoratul de poliție Drochia: „Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict între concubini, ambii fiind sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul de 34 de ani, i-ar fi aplicat o lovitură cu un obiect ascuțit în regiunea spatelui femeii de 33 de ani. Femeii i-a fost acordat ajutor medical, fără a fi spitalizată”.

Femeia a fost totuși dusă la spital pentru o examinare medico-legală, în urma căreia se va stabili gravitatea rănii suferite.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului și primirii unei decizii legale în conformitate cu preve

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.