La 30 de ani de la primul „Pod de flori” se recreează „Podul cu scrisori” peste Prut

0
69
sursa imaginii: www.stiripesurse.ro
sursa imaginii: www.stiripesurse.ro

Poşta Română anunţă că a redeschis miercuri relaţia pe cale rutieră cu Republica Moldova, pentru îndrumarea traficului poştal internaţional, iar primul camion al companiei a plecat spre Chişinău încărcat cu 3 tone de trimiteri. Acelaşi camion va transporta şi materiale pentru a veni în sprijinul echipei medicale care s-a alăturat săptămâna trecută colegilor din spitalele din Republica Moldova.

”Poşta Română a redeschis, astăzi, relaţia pentru îndrumarea traficului poştal internaţional cu Republica Moldova, pe cale rutieră. Astfel, primul camion al companiei a plecat spre Chişinău încărcat cu 3 tone de trimiteri. Poşta Română va transporta în Republica Moldova, o data pe săptămână, atât trimiterile proprii, cât şi pe cele ale partenerilor noştri care ajung în România prin Lufthansa. La întoarcere, camionul va veni încărcat cu trimiteri din Moldova, dar şi din Ucraina şi Rusia.

De asemenea, Poşta Română va fi suport şi pentru partenerii din Bulgaria, trasportându-le traficul cu camionul propriu, până în Republica Moldova”, anunţă compania. Directorul general al Poştei Române a precizatcă aestfel România devie un hub pentru ţările vecine. “Am redeschis această rută, astăzi, când se împlinesc 30 de ani de la primul „Pod de flori” peste Prut. Este un gest simbolic legat de întoarcerea la soluţii tradiţionale de transport, cum este cel terestru pentru a putea duce corespondenţa la destinatari, în acest context dificil pe care toti operatorii de servicii poştale îl traversează. România devine, astfel, un adevărat hub pentru ţările vecine şi odată deschisă acestă cale rutieră, oferim suport pentru partenerii noştri moldoveni, bulgari, ruşi, ucrainieni sau greci”, a declarat Horia Grigorescu, Director General. De asemenea, Poşta Română va pune la dispoziţie acest camion pentru transportul de materiale pentru a veni în sprijinul echipei de medici şi asistenţi medicali care s-au alăturat, săptămâna trecută, colegilor lor din spitalele din Republica Moldova.

sursa: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.