La 18 ani riscă să facă pușcărie pentru omorul unchiului din Cerlina

0
2576

Un bărbat a murit ieri pe patul de spital, după ce a fost bătut de propriul său nepot. Tragedia a avut loc la 10 ianuarie, în satul Cerlina. Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Soroca, a declarat pentru deschide.md că victima este un bărbat în vârstă de 45 de ani, care în data de 1o ianuarie 2020, a fost bătut de un tânăr în vârstă de 18 ani. Ultimul este nepotul victimei.

Vineri, când a fost bătut, bărbatul a refuzat să fie transportat la spital și i-a agresat verbal pe medici. Ulterior, a doua zi, bărbatului i s-a făcut rău și a fost transportat la spital fiind internat în stare de comă în secția de reanimare a spitalului raional Soroca. Din nefericire, duminică, 12 ianuarie, medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a decedat la spital.

Potrivit medicilor, decesul acestuia ar fi survenit din cauza unui stop cardio-respirator, în urma hemoragiei în trunchiul cerebral, trauma cranio-cerebrală cu hematom subdural cerebral, care i-au fost provocate de lovituri, mai scrie sursa.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. Poliția din Soroca a pornit pe acest caz o cauză penală în baza art. 151 al. 4 al Codului Penal, pentru vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care a provocat decesul victimei.

Dacă vina sa va fi dovedită, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.