Irina Rimes va susține un concert la Soroca

0
140

Interpreta Irina Rimes, vine cu un concert la Soroca, orașul în care a studiat mai mulți ani. Artista va evolua pe scena Palatului de Cultură Soroca la 22 martie și va fi acompaniată de un band. Concertul va fi sută la sută live, susțin organizatorii.

Biletele urmează să fie puse în vânzare în cel mai apropiat timp, iar costul acestora este de 150 lei (parter) și  100 (balcon).

Irina Rimes este originară din Florești. A studiat la Liceul “Constantin Stere” din Soroca, după care a absolvit  Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Totodată, Irina este cunoscută sorocenilor pentru activitatea sa artistică în cadrul studioului muzical “Bravo Star” și participarea la emisiunea televizată “Steluțe Sorocene”.

În prezent, interpreta și compozitoarea Irina Rimes își dezvoltă cariera în industria muzicală de peste Prut, unde este foarte apreciată, iar textele ei sunt la mare căutare printre artiștii din România. Printre artiștii care interpretează cântecele Irinei sunt: Andra, Alina Eremia, Inna, Raluca, Antonia și alții.

 

Articolul precedentFermierul de unul singur în câmp
Articolul următorSe caută manageri pentru Centrele de Sănătate din sate
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.