„Inter” câștigă și rămâne pe podium

0
133

Victorie grea, dar extrem de prețioasă pentru soroceni, în etapa ordinară a Diviziei B. Elevii antrenorului Marin Russu au învins adversarul din Camenca și păstrează un loc pe podium.
Altfel, dacă astfel vor decurge lucrurile în continuare, există șanse reale ca fotbaliștii noștri să nu piardă contactul cu liderii, formațiile din Edineț și Florești: INTER-CRUIZ PLUS: 2-1; FC EDINEȚ-FC RÂȘCANI: 5-0; FC FĂLEȘTI-INTERSPORT: 2-0; ACADEMIA VIITORUL-SPORTING: 1-0; FC PEPENI-FC REZINA: 2-2. Iată cum se prezintă clasamentul la zi:

Etapa a VI va avea loc mâine și programează un meci de foc. Partida va avea loc la Soroca, unde gazdele vor primi replica liderului, echipei din Edineț. Se așteaptă un meci frumos și vreau să cred că sorocenii vor demonstra în fapte că sunt o nucă tare și că există șanse reale de a se lupta pentru primul loc și, eventual, o avansare în cel de-al doilea eșalon al fotbalului moldovenesc. Celălalt lider incontestabil, FC Fălești, joacă în deplasare, la Râșcani, și la fel va avea o misiune grea. În celelalte meciuri se întâlnesc Cruiz Plus-FC Rezina, Sporting-FC Pepeni, Intersport-Academia Viitorul. Începutul meciurilor la orele 18:30.

(Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.