Inspectoratul de Poliție Soroca: să nu lăsăm hoților de mașini nici o șansă

0
141
 Inspectoratul de Poliție Soroca aduce la cunoștința proprietarilor de automobile câteva informații și recomandări importante pentru a proteja vehiculele de potențialii hoți.
 În primul rând, este crucial să vă asigurați că vehiculul dumneavoastră este întotdeauna închis și că ferestrele și ușile sunt bine asigurate. De asemenea, vă recomandăm să utilizați sisteme de alarmă și încuietori suplimentare pentru a descuraja hoții.
 În al doilea rând, evitați să lăsați obiecte de valoare la vedere în mașină. Hoții pot fi tentați să spargă geamurile pentru a le fura. De asemenea, vă sfătuim să nu păstrați documentele de înmatriculare sau cheile de rezervă în vehicul.
În plus, este important să parcați în zone bine iluminate și aglomerate, de preferat în apropierea camerelor de supraveghere sau în parcări cu pază. Aceste măsuri pot descuraja hoții și pot crește șansele de a fi observați în cazul unei tentative de furt.
Recomandăm, de asemenea, instalarea unui sistem de localizare GPS pe vehicul. Această tehnologie poate ajuta la urmărirea mașinii în cazul în care aceasta este furată și poate facilita recuperarea acesteia.
Nu ezitați să raportați orice activitate suspectă sau caz de furt auto la autoritățile competente. Colaborarea cu poliția este esențială pentru a combate aceste infracțiuni și pentru a asigura siguranța comunității noastre.
Ne angajăm să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja proprietatea cetățenilor noștri și pentru a aduce în fața justiției pe cei implicați în furturile de automobile.
Articolul precedentCetățenii pot accesa cabinetul personal pe pagina compensatii.gov.md pentru a afla în ce categorie de vulnerabilitate energetică au fost încadrați în sezonul rece 2023-2024
Articolul următorLa sfat cu inteligența artificială: Ce pantofi ai alege să încalți de Revelion?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.