În memoriam Galina Elisavenco

0
408

Este greu si trist să vorbești la timpul trecut despre cineva, care nu mai există printre noi, care a trecut treptele veșniciei, dar care a lăsat în urmă amintirea unei vieți trăită cu rost, cu dragoste și multe vise și planuri de viitor…

Cu un sentiment de nemăsurată tristețe ne amintim despre fosta noastră colegă și prietenă GALINA ELISAVENCO trecută în lumea celor drepți acum 5 ani de zile la 21 aprilie 2016. Au rămas in urmă doar amintirile despre o ființă deosebită, plină de viață și optimism, de dragoste si bunătate sufletească.

Intotdeauna admiram cele mai frumoase calități pe care le poseda, sentimentul puternic de soție, mama, bunică, care încălzea cu căldura inimii ei copii și nepoți, setea enormă de viață, stilul ei de a fi i-au înveșnicit destinul. Îi simțim lipsa și ne este dor de ea..

Să aprindem o lumînare si să ne rugăm ca Bunul Dumnezeu s-o  odihnească  în lăcașul nemuririi, să-i facă parte de odihna pe care o merită acolo, printre stele.

Ușoară să-i fie țărîna și vie amintirea în inimile celora, pentru care a însemnat nespus de mult.

Cu profund regret, Colegile de la Femină Club

 

Articolul precedentCostul numărului mic de infectări cu noul coronavirus, din ultimele zile – 7.150.000 lei!
Articolul următorCererile de solicitare a motorinei acordate de România au fost evaluate. Soroca nu se regăsește printre raioanele cu cele mai multe astfel de cereri.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.