„Împreună, sigur reușim” – Partidul Liberal Democrat din Moldova  a anunțat marea regrupare. 

0
139

Ex-premierul Vlad Filat a fost reales în calitate de președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) pentru următorii patru ani. Acesta a fost ales lider al formațiunii în cadrul Congresului formațiunii, care a avut loc duminică, 2 iulie.

Este pentru a doua oară când fostului premier i se propune funcția de lider PLDM, după ce a fost eliberat din închisoare. Vlad Filat spune că revine în fotoliul de președinte sigur pe ceea ce are de făcut. Cu sloganul „Împreună, sigur reușim”, Partidul Liberal Democrat din Moldova  a anunțat marea regrupare.

 


Articolul precedentEscrocherie cu utilizarea însemnelor postului public de televiziune M1
Articolul următorDe la 1 iulie, s-a modificat vârsta de pensionare pentru femei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.