Ilie Damașcan marchează trei goluri și este considerat cel mai în formă fotbalist al constănțenilor

0
381

  Unirea Constanța a mai disputat un amical în cantonamentul de la Poiana Brașov. A întâlnit din nou Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), de care a trecut la scor, cu 6-0. Ilie Damașcan a fost cel mai în formă fotbalist al echipei lui Ianis Zicu, reușind să marcheze de trei ori.

Pe lângă golurile semnate de fotbalistul din Republica Moldova, Unirea Constanța a mai marcat prin Liviu Mihai, Robert Jerdea și Alexandru Nicola. Ianis Zicu încearcă să găsească soluțiile cele mai bune până la startul campionatului Ligii a 2-a. În partida cu echipa din Zărnești, el a trimis pe teren următoarea formulă de start: Costache – Băjan, Leca, Ciobanu, Carabela – Cioinac, Cărăruș – Pereny, L Mihai, Grigore – Damașcan.

Unirea Constanța termină seria meciurilor amicale, începută destul de târziu, sâmbătă, cu un test împotriva nou-promovatei Steaua. (SURSA: PRO SPORT)

Articolul precedent„ÎNTÂLNIREA MEA CU CARTEA ESTE PARTEA MAI MIEZOASĂ-A VIEȚII MELE”
Articolul următorCum va arăta Cetatea Soroca după a doua etapă de restaurare? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.