Ihor Herdelesco din Zastânca a fost condamnat fiindcă ar fi bătut o vecină. Soția: A stat închis pe nedrept / VIDEO

0
2141

 Galina Herdelesco, din Zastânca, raionul Soroca, afirmă că soțul ei a stat la închisoare pe nedrept, fiind acuzat de o vecină că a bătut-o. Acum 4 ani, soțul ei a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi bătut o vecină. Bărbatul și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea, chiar dacă afirmă că nu a săvârșit infracțiunea, scrie stiri.md

  Acum un an, el a fost eliberat din pușcărie, dar problemele cuplului nu s-au încheiat aici. Bărbatul trebuie să achite o compensație victimei, peste 30 de mii de lei, o sumă prea mare pentru buzunarul familiei Hierdelesko.

Acum, casa celor doi soți și pământurile care le asigură pâinea pe masă sunt sub sechestru, iar cuplul se teme că va rămâne pe drumuri.

Ihor a venit în platoul Vorbește Moldova să ne povestească mai multe despre incidentul care le-a întors viața pe dos.

Chiar dacă a ispășit pedeapsa cu închisoarea, el vrea să demonstreze că nu a săvârșit infracțiunea pentru care a fost condamnat.

Ihor s-a hotărât să treacă testul la detectorul de minciuni, ca să demonstreze că a fost condamnat pe nedrept.

“Soțul meu a stat în pușcărie 3 ani și 3 luni. A venit polițistul la noi în ogradă și a spus că pe vecină a bătut-o soțul”, spune femeia.

Polițistul a venit după câteva zile după presupusul incident.

“Tare greu a fost să rămân singură. Am rămas singură cu animalele. Am luat credit și trebuia să mă descurc. Mi-au otrăvit vacile, au murit două. Mama îmi spunea să vând animalele, dar eu nu puteam, aveam de achitat credite, din ce bani era să iau pentru plată”, povestește femeia.

Cum a trecut față greutăților din perioada în care soțul era închis, aflați în videoul ce urmează:


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFlorești: unde și când va stinge lumina, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Au înnebunit… vișinii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.