„Iartă-mă mamă, sunt vinovat…”

0
38

Începutul de an a zguduit tare Armata Naţională. Într-una din unităţile militare un soldat în vârstă de 19 ani, originar din Vulcăneşti, s-a împuşcat cu arma din dotare. Organele abilitate urmează să-şi spună cuvântul, până una-alta, însă, este vehiculată versiunea suicidului. La mijloc ar fi un motiv sentimental or, textul de adio – „Iartă-mă mamă, sunt vinovat în multe lucruri. Îţi doresc noroc şi sănătate”, a fost scris pe o fotografie plină de sânge, care a întrat în posesia DESCHIDE.MD, în care Dmitrii Savastin apare alături de iubita sa. Altă versiune a tragediei ar fi divorţul părinţilor… (INFO OdN)  

foto2 foto1

 

Articolul precedentNU „trageţi” în DOCTORI!
Articolul următor“HAIDUCUL” de la Sadova contra “MOREACULUI” de la Constanţa. În rol de arbitru – CURTEA CONSTITUŢIONALĂ!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.