Horoscop 13 septembrie 2023: Zodia căreia i s-ar putea oferi afacerea vieții

0
171

 O zi a recuperărilor. Încep să se vadă rezultatele eforturilor noastre şi viaţa voastră o să fie mai frumoasă. Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de casă şi de familie. S-avem de toate.

FECIOARĂ

Se poate să umblaţi după semnături, să dureze ceva mai mult chiar şi pe online că nu merge chiar totul în linie dreaptă – trebuie răbdare şi pricepere. Se poate să vină de undeva din particular nişte bani şi să luaţi tot ce e nevoie pentru şcoală şi pentru casă pentru familie.

 BALANŢA

E cineva care vrea să lucreze cu voi şi o să vă hotărâţi în mod spontan să schimbaţi macazul şi să vă orientaţi spre altceva, alt proiect. O să le daţi de capăt unor chestiuni mai complicate şi o să vă restartaţi ca să lansaţi la apă un proiect care o să v-aducă bani frumoşi.

 SCORPION

Se oferă cineva, poate fi chiar un grup care vă susţine în iniţiativele voastre de a lua cu asalt un domeniu incitant, că vreţi să vă reinventaţi. V-aţi putea lua o revanşă faţă de nişte colegi, coechipieri de afaceri şi să lucraţi mai mult, mai frumos şi să primiţi o recompensă.

 SĂGETĂTOR

Se poate să plecaţi cu treabă chiar şi în străinătate şi să rezolvaţi chestiuni legate de serviciu, şi totodată să gustaţi şi un pic de vacanţă, să le îmbinaţi pe cele două. Vi se poate propune o afacere care poate fi şansa vieţii voastre şi să daţi lovitura în afaceri, să străluciţi.

 CAPRICORN

Poate faceţi monetarul ca să vedeţi de ce bani dispuneţi şi o să vă decideţi dacă plecaţi pe undeva, sau ţineţi banii la păstrare să-i cheltuiţi acasă, cu familia. O să vă interesaţi de şcoală, de grădiniţa copiilor că să vă asiguraţi că aţi făcut alegerea potrivită, să fie toată lumea mulţumită.

 VĂRSĂTOR

Se poate să vină ceva mai mulţi bani în perioada asta, poate pentru că sunt nişte restanțe, care vă vor completă nişte goluri. Poate vă duceţi la medic să faceţi nişte analize de laborator ca să aflaţi în ce stare se afla organismul.

 PEŞTI

Apare cineva care vă poate deveni partener de cuplu dacă sunteţi singuri şi dacă bineînţeles o să descoperiţi o atracţie reciprocă. Se poate să beneficiaţi de nişte avantaje, să existe o promovare şi să crească stima de sine.

 BERBEC

Noi provocări! poate vi se propune ceva nou de lucru şi o să faceţi fața noilor cerinţe pentru că vă plac solicitările de acest gen şi vă aflaţi într-o fază creativă. În relaţia de cuplu se cere un plus de răbdare, diplomaţie şi o să fie armonie în relaţie, doar aşa.

 TAUR

E posibil să vă meargă mai bine sufleteşte, să profitaţi de timpul liber comun şi să ajungeţi şi la subiectul – căsătorie – dacă o să vă înțelegeți atât de bine. Se poate să descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă destindă, să v-aducă o inspiraţie, să puneţi în practică nişte idei.

 GEMENI

Se poate să vă găsiţi un al doilea job şi să vă mobilizaţi ca să faceţi treaba ca lumea, să primiţi aprecieri şi să intraţi în altă liga profesională. Poate mai aveţi câteva zile de concediu şi vă faceţi planuri să ajungeţi fie la mare, fie la munte, dacă în ambele n-o să puteţi.

 RAC

O să obţineţi nişte semnături ca să vă puteţi angaja, sau să deveniţi proprietari c-aţi cumpărat o casă, ori poate o maşină. Familia are nevoie de voi să le asiguraţi ce le trebuie, să vă îngrijiți de sănătatea lor, să fiţi cu toţii sănătoşi.

 LEU

Se rezolvă chestiuni mai vechi şi vă puteţi primi banii, bunurile, după lungi tevaturi, şi să vă eliberaţi de stresul aşteptării. Se poate să primiţi mai mulţi bani fie de la serviciu, fie din particular şi să aveţi parte de un confort, financiar.

SURSA: stirileprotv.ro

Articolul precedentVremea rămâne stabilă – astăzi vom avea cer variabil și până la +25 de grade Celsius
Articolul următorCurs valutar 13 septembrie 2023: moneda europeană costă 19 lei și 27 de bani, iar dolarul american 17 lei și 98 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.