Grădinițele de copii din Soroca vor fi reparate și dotate cu mobilier nou

0
217
  Acestea vor fi posibile grație implementării proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”, finanțat de de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare  și co-finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.
  Recent, la primăria Soroca a avut o întrevedere cu reprezentanții GIZ și mai mulți specialiști din cadrul proiectului care au discutat despre următorii pași ce urmează să fie efectuați pentru reparații curente a grădinițelor și dotarea cu mobilier, scrie Serviciul de presă al instituției. Vă reamintim că, de acest proiect beneficiază doar primăriile mun. Soroca și Comrat. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDupă patru ani de aplicare a unei cote unice de impozitare, pentru anul 2023 se propune aplicarea a două cote de impozitare în cuantum de 12% și, respectiv, 18%.
Articolul următorPământeanul cu numărul 8.000.000.000 este fetiță, născută cu greutatea de 2,9 kilograme și înălțimea de 49 cm. Vezi din ce țară este.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.