Gospodarii din Șeptelici au salubrizat cimitirul

0
191
Până când în alte localități cetățenii așteaptă ca autoritățile să facă curățenie în locurile publice, locuitorii satului Șeptelici au răspuns afirmativ inițiativei autorităților publice locale și au salubrizat cimitirul.
 Primarul satului, Victoria Andriuță, a mulțumit din nume personal, dar și din numele instituției pe care o conduce colectivului gimnaziului, grădiniței de copili, primăriei, consilierilor sătești, elevilor si tuturor consătenilor, care au participat la această lucrare de o mare încărcătură morală și spirituală, în primul rând.
   „Mă închin până la pământ în fața oamenilor buni care au pus umărul la aceasta lucrare frumoasa. Vă stimez, vă prețuiesc și mă simt puternica alături de Dumneavoastră. Doamne ajuta la toți!!!”, a declarat pe rețelele de socializare doamna primar Andriuță.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentSă celebrăm Ziua Pământului nu doar la 22 aprilie
Articolul următorDiscursul Primului Ministrului al Indiei la Summitul liderilor asupra climei 2021
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.