(GALERIE FOTO) Victor Bujor este învingătorul concursului „Mister Soroca 2019”

0
1878

Astăzi s-a desfășurat concursul „Mister Soroca 2019”, organizat de Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA”, Consiliul raional Soroca, Primăria Soroca, iar „Observatorul de Nord” este partenerul media al  evenimentului. 

În ediția din acest an s-au înscris Igor Turuta, Ion Strechii, Ciprian Cucu, Daniel Ciucium, Victor Bujor, care au evoluat în scenă în aceeași ordine.

Tradițional, participanții au fost supuși mai multor probe: Prezentarea; proba de inteligență cu tema “Ce semnifică pentru tineri Sărbătoare de Dragobete”; prezentarea artistică; proba surpriză în care aceștia au coafat câte o fată; defilare în ținută elegantă. Concurenții au demonstrat calitățile și talentele  cu care sunt înzestrați, iar prestația lor a fost evaluată de juriul în următoarea componență: Stela Zabrian, președinta juriului, Svetlana Păunescu, Marina Omelcenco, Aliona Vișniovîi, Stela Babici, Natalia Cojocaru.

Cel mai mare punctaj l-a obținut concurentul Victor Bujor. El fiind premiat cu 1000 de lei, premiu oferit de sponsorul evenimentului. Pe locul doi s-a plasat Igor Turuta, premiat cu 700 de lei, iar pe locul trei – s-a plasat Ion Strechii, premiat cu 500 de lei. Ceilalți participanți au primit mențiuni și premii de încurajare a câte 200 lei.

Vă propunem o galerie foto de la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.