Furtul de la Țekinovka ignorat de autorități

0
66

Activitatea SA „Regie Apă Canal” (RAC), din nou a devenit subiectul emisiunii „Observatorul”, realizată de redacția noastră.

De această dată, invitații emisiunii, consilierii orășenești Vasile Baș și Albert Malâș, au discutat cu jurnalistul Vadim Șterbate despre rezultatele Inspecției Financiare, realizate recent la instituție și prezentat în ultimul moment consilierilor locali, la ședința consiliului. Potrivit invitaților, documentul indică mai multe nereguli, cheltuieli enorme, de ordinul sutelor de mii, care necesită argumentare și explicații din partea administrației RAC.

Totodată, s-a vorbit și despre furturile de la stația de epurare din s. Țekinovca (Ucraina), despre care a scris, într-un articol amplu, Vadim Șterbate. Materialul a stârnit nemulțumirea conducerii RAC, care a acuzat autorul de executarea materialelor jurnalistice la comandă.

Invitați de mai multe ori la emisiune, administratorul întreprinderii, Dumitru Palamarciuc și câți membri ai Consiliului de Administrare a întreprinderii, au refuzat să se prezinte, pentru discuții în public.

Mai multe detalii aflați din emisiunea Observatorul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.