(Foto) Echipa U-15 a ȘSR Soroca — campioană zonei de Nord și deținătoarea medaliilor de bronz în campionatul Republicii Moldova!

0
257

În ultimii ani, tinerii fotbaliști soroceni au obținut rezultate frumoase în competițiile republicane, ultimul, dar (cu siguranță) nu cel din urmă succes este obținerea titlului de campioană a zonei Nord și medaliile de bronz ale campionatului Republicii Moldova.

Este vorba de echipa U-15 a Școlii sportive raionale Soroca, care are în componență câțiva fotbaliști de mare perspectivă. Meritul aparține administrației școlii, în persoana domnilor Vsevolod Gâtlan și Ion Șusterman, antrenorilor Petru Ciobanu, Pavel Bacinin și Vasile Zăbrian, tinerilor fotbaliști și, nu în ultimul rând, părinților care mereu sunt alături de speranțele de mâine ale fotbalului sorocean. De menționat și faptul că din echipa care s-a situat pe locul 3 din 44 de echipe participante (!!!) fac parte jucători din municipiul Soroca, satele Racovăț, Rublenița, Iarova, Slobozia-Vărăncău sau Zastânca. De altfel, meciul decisiv pentru medaliile de bronz sorocenii l-au jucat în compania formației din UTA Găgăuzia, satul Congaz: 0-0 după cele 90 minute de joc și 5-4 în urma loviturilor de departajare. Locul I și titlul de campioană a RM a fost câștigat de echipa din Ștefan Vodă, iar titlul de vicecampioană i-a revenit echipei din Nisporeni.

Iată și componența echipei:

  • Vladislav Moraru, Daniel Eftodi, Ștefan Andrieș, Ciprian Șutchevici, Hristo-Cristian Țurcan, Claudiu Volontir, Petru Mazniuc, Vlad Savițchi, Denis Blănaru, Denis Ciobanu, Victor Nedelco, Veaceslav Șapovalov, Ruslan Bejan, Bogdan Baranețchi, Roman Canțenberg, Nicolae Carauș, Nicolae Tărchilă, Laurențiu Cecan, Cristian Stăvilă, Maxim Moraru.

(Dan AOLEI, Foto Pavel BACININ)

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: După Duminica Mare, gaura de la colțul str. Independenței și Negruzzi, are alt design
Articolul următor(LIVE) Centrul Național Anticorupție desfășoară o ședință de informare cu medicii din Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.