Fotbal: cartonaș albastru și 10 minute în afara terenului, pentru a se „răcori”

0
117

Conform presei internaționale, în fotbal se așteaptă o nouă decizie „revoluționară”. Astfel, jucătorii care vor opri contraatacurile adversarului cu faulturi tactice și acei care vor protesta împotriva deciziei arbitrului vor fi trimiși în afara terenului, pentru 10 minute, să se „răcorească”.

De altfel, inițial a fost primită decizia ca, culoare cartonașul să fie de culoare portocalie, dar s-a refuzat la această intenție pe motiv că această culoare ar putea face confuzie între cartonașele galben și roșu. Apropo,  Daily Telegraph a aflat că acest cartonaș albastru a fost deja testat cu succes la competițiile de copii și juniori din Țara Galilor, consecința fiind reducerea faulturilor tactice și a reacțiilor furibunde ale fotbaliștilor. (Dan AOLEI)

 


Articolul precedentElevii și angajații Gimnaziului din Dărcăuți merg la toaleta din curtea școlii, aflată la 200 de metri
Articolul următor3 mituri despe dinții copiilor spulberate de stomatologul Victoria Șușu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.