Focuri de armă la Soroca. Un bărbat a fost împușcat în piciorul stâng

0
4182

Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Soroca, a ajuns la spital după ce a fost împuşcat de un alt bărbat de 33 de ani, dintr-un automobil. Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 12:40, transmite publika.press

Şefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a comunicat pentru Publika.Press că suspectul a fugit de la locul faptei, dar, datorită măsurilor operative întreprinse de polițiști, acesta a fost reținut, iar arma folosită în comiterea infracțiunii a fost confiscată.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bănuitul nu este posesor legal de armă. Totodată, oamenii legii au constatat că pistolul cu glonț, model CZ-83 calibrul 9x17mm, nu ar aparține bănuitului, ci a fost furată de către acesta la 28 ianuarie 2013. În legătură cu furtul armei a fost inițiată o cauză penală de către Inspectoratul de Poliție Buiucani.

Poliţia a inițiat o cauză penală pentru tentativă de omor. Suspectul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Contactată de noi, doamna Nina Spoială, vicedirectorul Spitalului Raional Soroca, ne-a comunicat: ”Pacientul a fost adus de echipa AMU, cu plagă prin armă de foc și fractură deschisă a piciorului stâng. A fost preluat în sala de operații și i s-a acordat îngrijire medicală. Starea pacientului în acest moment este stabilă.”

Vom reveni cu alte detalii.

 

 


Articolul precedentCum diminuăm discriminarea instituțională și individuală în RM?
Articolul următorZiua Internațională a Cititului Împreună la liceul ”Ion Creangă” din Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.