„Fii Original”, susține și tu copiii din Florești

0
64

,,Fii original” – așa este intitulată campania caritabilă pe care o inițiază Direcția Generală Educaţie Floreşti în parteneriat cu Așezământul social ,,Samariteanul Milostiv” și biserica din satul Hîrtop din raionul Florești. Tot mai mulți copii, au nevoie de căldură, zâmbete, îmbrățișări și grijă. În preajma sărbătorilor de iarnă, Direcția Generală Educație Florești, vine cu îndemnul către profesorii și elevii din comunitatea școlară a raionului Florești, oameni de afaceri și agenți economici de a îi susține cu puținul care îl pot face. Iar fapta făcută de ei, îi va ajuta să devină parteneri în cadrul acestui proiect.

„Participăm pentru prima dată în așa gen de campanie. Avem o deosebită ocazie să dăruim căldură, bucurii și o doză de lectură copiilor sărmani în preajma sărbătorilor de iarnă.
Urmează să identificăm câțiva copii, care au nevoie de hăinuțe, produse alimentare, cadouri, după care, Direcția Educației, în colaborare cu părintele bisericii din satul Hîrtop, o să mergem la copilași. Cei care doresc să facă o faptă bună, se pot adresa la noi”, ne-a vorbit Svetlana Mocreac, specialist superior Direcția Generală Educație Florești.
Pentru mai multe detalii:
Pr. Sergiu Boldirescu – 069317395;
Svetlana Mocreac, specialist superior DGE – 069784094

Articolul precedentCentrul Chișinăului nu mai este zguduit de mitinguri. Cum se explică acest „fenomen”: s-au terminat banii sau s-a răcit afară? / VIDEO
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în raionul Soroca, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.