Fără frică: prezența tehnicii militare pe teritoriul Republicii Moldova este în cadrul exercițiului ,Swift Response-2024”

0
103
  Ministerul Apărării Republicii Moldova informează că, în perioada 9-16 mai curent, circa 400 de militari moldoveni și americani urmează să participe la exercițiul bilateral ,,Swift Response-2024” pe teritoriul Republicii Moldova.
  Ministerul Apărării informează că în perioada desfășurării exercițiului, vor avea loc mai multe deplasări ale unităților de tehnică militară pe drumurile naționale din centrul și nordul țării.Totodată, pentru salturile cu parașuta, vor fi implicate și două aeronave militare C-130 Hercules, din cadrul comandamentului SUA în Europa și Africa. Toate măsurile de siguranță necesare în timpul antrenamentelor, care se vor desfășura, vor fi respectate fără a perturba activitatea publică.

Articolul precedent„Țara noastră este condusă de un mincinos, un hoț și un ucigaș”. Iulia Navalnaia, despre inaugurarea celui de-al cincilea mandat prezidențial al lui Vladimir Putin
Articolul următorȘtiați că: Zeci de cântece îndrăgite de noi, au versurile scrise de Petre Popa / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.