Echipa CRT Soroca lansează procesul de completări ale tinerilor consilieri! Consiliul Raional al Tinerilor Soroca este o structură de reprezentare, consultare și de împuternicire a tinerilor pentru asigurarea participării lor la dezvoltarea comunitară, în special în procesul decizional și este recunoscut prin decizia Autorității Publice Locale. El este format din 33 de membri din zona urbană și rurală.

CRT Soroca este organizat și funcționează independent, este apolitic și are rol consultativ. Cum poți deveni consilier? Organizează o Adunare Generală în localitatea din care provii și deleagă tânărul consilier care va reprezenta interesele tale la nivel raional. Așa că dacă ești ambițios, dornic de a face o schimbare și cauți noi aventuri, nu ezita să te înregistrezi până pe 22 septembrie.

Înregistrarea se face aici – https://docs.google.com/forms/d/1uphwbMaLcXfByi-PlZFKE4ZunkpmfTgJvEWl7TL0HSA/viewform

Noi te așteptăm în echipa noastră.
Nicoleta Muscinschi, președinta Departamentului Comunicare a CRT Soroca 

 

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Cui i-a încurcat?
Articolul următorMinus unu, plus doi candidați la funcția de primar al municipiului Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.