Escrocheriile cu cardurile bancare și alte infracțiuni – teme de discuții a polițiștilor soroceni la întâlnirile cu colectivele de muncă

0
95
 În cadrul eforturilor noastre continue de a promova siguranța și prevenirea infracțiunilor, polițiștii din municipiul Soroca au desfășurat săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colectivele de muncă din municipiu.
  Scopul acestor întâlniri a fost de a informa cetățenii despre riscurile și modalitățile de prevenire a escrocheriilor cu carduri bancare, dar și de a oferi sfaturi și informații privind prevenirea violenței în familie. În cadrul discuțiilor, polițiștii au subliniat importanța vigilenței și a protejării datelor personale în fața tentativelor de fraudă, precum și necesitatea de a identifica și de a interveni în situații de violență domestică.
Aceste întâlniri reprezintă o parte integrantă a eforturilor noastre de a lucra împreună cu comunitatea pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru toți locuitorii municipiului Soroca. (SURSA: Inspectoratul de poliție Soroca)

Articolul precedentEvghenia Guțul promite bani din Rusia pentru locuitorii Găgăuziei. Ce e putred la mijloc?
Articolul următorSoroca a intrat în competiție alături de alte destinații românești: Votează și tu!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.