Egoreni: a dorit să facă un bine, dar s-a întâmplat ca întotdeauna / VIDEO

0
1858

Un cetățean din satul Egoreni a adus pe una din ulițele satului câteva mașini de moloz, dar în urma acestei „operațiuni” drumul a devenit nepracticabil pentru toată lumea, în special pentru acei cu nevoi speciale. În situația creată, unul din săteni s-a adresat redacției, văzând în noi ultima instanță, care poate rezolva problema.

Contactat de noi, primarul satului Egoreni, Victor Mutruc, ne-a relatat că persoana în cauză a fost somată să ducă lucrul până la capăt, fiindcă administrația publică nu are bani pentru nivelarea drumului. Cu toate acestea, domnul primar ne-a spus că recent a ajuns la o înțelegere verbală cu administrația SA „Magistrala Nistru”, care și-a dat acordul să efectueze lucrările în avans. Ulterior urmează ca, la ședința ordinară a Consiliului local, să se facă modificări în buget și să se aloce bani pentru aducerea în ordine a acestei porțiuni de drum.

Pentru a înțelege ce se face pe acest drum vă propunem spre vizionare un material VIDEO, realizat de reportera Ludmila Mărginean.

Articolul precedentDirecționează impozitul pe venit pentru o speranță
Articolul următorSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.