Echipele de fotbal ale României și Republicii Moldova au disputat meciuri virtuale de fotbal

0
43

România a câştigat toate cele patru meciuri disputate cu Republica Moldova la fotbal virtual (8-0 la puncte), în KONAMI eFootball PES 2020, un eveniment desfăşurat sub motto-ul ”Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”, potrivit site-ului oficial al FRF.

Pentru acest meci s-au vândut bilete virtuale cu preţul de 10 lei, banii strânşi urmând să ajungă ”la cei ce luptă în prima linie cu coronavirusul, prin intermediul UNICEF”, care va achiziţiona echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, ochelari), termometre cu infraroşu şi alte echipamente speciale necesare asistenţilor medicali comunitari, asistenţilor şi lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili şi familiilor acestora servicii de sănătate şi protecţie socială… România s-a impus cu 5-1 în primul meci. În partida secundă a câştigat cu 3-2. În al treilea duel, 6-1, iar în ultima confruntare scorul a fost de 2-1.

  Echipa naţională a României s-a calificat la eEURO 2020, dintr-o grupă cu Portugalia, Slovenia, Scoţia şi Liechtenstein. Turneul final va avea loc pe 23 şi 24 mai.

SURSA: NEWSIN

Articolul precedentNou apel guvernamental către enoriași și preoți: Paștele fără slujbe cu public
Articolul următorMAI răspunde la 10 întrebări cu tentă pascală
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.