Emisiunea W: Domeniul energetic – mai mult de 30 de ani am semănat vânt, iar astăzi culegem furtună / VIDEO

1
206

După cum pușca care atârnă în cui are „năravul” să tragă, uneori, la fel și lipsa unei politici coerente și a unei viziuni clare ce ține de domeniul energetic trebuia să ne joace, odată și odată, festa – lucru care s-a și întâmplat în luna noiembrie, de două ori. Altfel, este ușor să dai vina pe război și alte cauze „atenuante” (cum ar fi, în opinia opoziției, proasta guvernare de acum), dar un lucru este clar – cineva a semănat 30 de ani  vânt (citește – a bătut apa în piuă), iar acum cu toții culegem furtună.

Această temă, atât de mult discutată în societate, nu putea rămâne în afara atenției noastre și, implicit, într-o nouă emisiune W, cu participarea ziariștilor Vadim Șterbate și Victor Cobăsneanu, a fost discutată această problemă „pe toate fețele”.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.


Articolul precedentAVIZ: Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca anunţă concurs la postul de director adjunct pentru educație
Articolul următorCare sunt 17 aplicații periculoase ce îți spionează telefonul fără ca tu să îţi dai seama?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.