Doi deputați din parlament s-au întâlnit cu consilierii și autoritățile raionale. Observatorul de Nord, ca de obicei, a fost ignorat de organizatori.

0
213

Ieri, la Soroca a avut loc o „întâlnire istorică”, cum s-a grăbit s-o eticheteze unii – consilierii  și autoritățile locale au avut o întâlnire cu deputații parlamentului Republicii Moldova.

Ce-i drept, din cei trei deputați au fost prezenți doar doi, Elena Bodnarenco și Aliona Pilipețcaia, din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Babici, a fost lipsă la întrunire, dar aceasta și-a argumentat poziția într-o scrisoare citită în fața celor prezenți de secretarul Consiliului raional, Stela Zăbrian.

Deja tradițional, autoritățile raionale și-au demonstrat selectivitatea în raport cu mass-media și „au uitat” să invite la această întrunire și reporterii Observatorului de Nord. Or, noi am aflat desre eveniment întâmplător (ca și altă dată, de altfel) și peste câteva ore vă vom prezenta un material VIDEO de la întâlnirea deputaților cu autoritățile soroceni. Rămâneți cu ochii pe noi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.