Decis! Din 1 octombrie au fost majorate salariile personalului din instituțiile medico-sanitare publice

0
231
Ala Nemerenco, expertă internațională în sisteme de sănătate, 15 august 2017 (editare poză: Igor Rotari)
  Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, scrie pe pagina sa de Facebook că, începând cu unu octombrie, salariul personalului din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală este majorat. În mediu cu 10%, iar pentru personalul de conducere cu 5,5%.
  Din 1 septembrie curent, și salariile de funcție ale angajaților din instituțiile bugetare ale sistemului de sănătate au fost majorate cu 5,5%. „Majorarea salariilor în domeniul sănătății rămâne subiect prioritar pe agenda mandatului meu. Alături de modernizarea sistemului de sănătate, și astfel creșterea accesului populației la servicii medicale performante și de calitate, dar și îmbunătățirii atitudinii față de pacienți în sistem”, scrie ministra.
Decis!
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentVictor Macovei și Ruslan Tihonciuc vor edifica monumentul lui Dumitru Matcovschi
Articolul următorFalsuri despre Republica Moldova în contextul invaziei militare rusești în Ucraina
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.