De mâine, 8 martie, România elimină toate restricțiile legate de pandemie

0
371

Președintele Klaus Iohannis a anunțat  că starea de alertă nu va mai fi prelungită după data de 8 martie.

„Nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătății este cel care urmează să gestioneze în continuare evoluția crizei sanitare, care sperăm că se apropie de final. Odată cu ridicarea stării de alertă, vor fi eliminate și o serie de măsuri care au fost în vigoare până acum. Măsurile complete vor fi anunțate și explicate pe larg, în perioada imediat următoare, de autoritățile abilitate.”, a declarat Klaus Iohannis.

Astfel, carantina și izolarea vor fi eliminate pe teritoriul României. Certificatul verde digital nu va mai fi solicitat în niciun spațiu. Masca nu va mai fi necesară atât în spațiile exterioare, cât și în spațiile interioare. Vor fi permise evenimente private, cu peste 200 de participanți. Barurile, restaurantele, cafenele, teatrele și cinematografele vor fi deschise fără restricție de oră.

 

Articolul precedentAstăzi începe Postul Paștelui, cel mai lung post de peste an
Articolul următor251 noi cazuri de infectare și un deces a raportat Ministerul Sănătății, în ultimele 24 de ore
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.