Cum a slăbit un bărbat 127 de kilograme fără operații la stomac

0
302

La vârsta de 45 de ani, bărbatul a decis să își schimbe total viața, reușind să slăbească aproape 130 de kilograme. Dave Lancaster mânca înainte cârnați, chipsuri și plăcinte, acestea nelipsind din hrana sa zilnică. Așa a ajuns să cântărească 217 kilograme, o greutate la care nu îl mai puteau încape decât hainele de mărinea 8 XL. Kilogramele acumulate i-au adus și foarte multe probleme de sănătate, precum diabet, tensiune arterială mare, colesterol, guta și apnee.

Dave a început să adopte o alimentație sănătoasă, evitând, în primul rând, produsele tip fast-food. A schimbat vechiul meniu cu alimente precum carne slabă, pește, sucuri naturale din fructe și legume, dar a adoptat în rutina sa și plimbările tot mai lungi. Așa a ajuns ca în doi ani să parcurgă pe jos 9.700 de kilometri.

Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce in ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora. Încap în scaunul mașinii mele si în autobuze și trenuri și avioane. Nu mai stau cu teama că se poate rupe banca cu mine. Pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările”, a mărturisit bărbatul.

Pe lângă faptul că aspectul fizic i s-a îmbunătățit, la fel și mobilitatea, și sănătatea sa a cunoscut îmbunătățiri semnificative. Astfel, Dave Lancaster nu mai are nevoie de medicamente și chiar a reușit să ducă în remisie diagnosticul de diabet zaharat. Dave nu a mers la sala de fitness, ci a preferat plimbările lungi în aer liber.

 

Îmi place această formă de exercițiu pentru că, în loc să mă coste bani, așa cum ar face un abonament la sală sau un curs de exerciții, mă ajută să economisesc și bani pe benzină. Acum, în loc să mă întâlnesc cu prietenii la mine acasă, ei mi se alătură la o plimbare!”, a mai spus bărbatul.

sursa: playtech.ro

Articolul precedentCriza vârstei de mijloc afectează tot mai multă lume, vezi dacă ești și tu printre victimele ei
Articolul următorInterpreta Victoria Lungu a lansat primul videoclip filmat la Soroca / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.