Culmea „căscatului”: a uitat în tren…3 kilograme de aur!

0
79

    Poliția din Elveția îl caută pe proprietarul a trei kilograme de aur uitate în luna octombrie a anului trecut într-un tren care circula dinspre St. Gallen către Lucerne, scrie BBC.

În timp ce multora li se întâmplă să uite în tren telefonul, portofelul sau perechea de căști, în Elveția, autoritățile fac eforturi pentru a-l descoperi pe cel care a uitat în vagon un… “sac” de aur. Lingourile, în valoare de aproximativ 152.000 de lire sterline (191.000 de dolari), au fost găsite într-un tren care circula între St Gallen și Lucerne.

Proprietarul are la dispoziție cinci ani pentru a-și revendeca „comoara”, potrivit unui comunicat oficial al poliției. Descoperirea este făcută publică anul acesta având în vedere că, până acum, eforturile pentru depistarea proprietarului nu au avut niciun rezultat. Nu este clar modul în care autoritățile vor verifica dacă cei care se vor prezenta să-și recupereze mica avere sunt sau nu proprietarii de drept.

sursa: digi24.ro

Articolul precedentVIDEO. Artur CERARI, baronul rromilor din Republica Moldova: Spre deosebire de orașul Otaci, la Soroca situația cu coronavirusul este sub control
Articolul următor+139 cazuri noi de COVID-19 în republică: Află câte cazuri noi sunt în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.