Cu arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului, un adolescent din satul Parcani se zbate între viață și moarte

0
1203

  Cu arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului, un adolescent din satul Parcani se zbate între viață și moarte S-a întâmplat în satul Parcani, raionul Slobozia. După cum scrie Serviciul de presă al miliției de la Tiraspol, un băiat de 16 ani, aflându-se cu un prieten la pescuit a aruncat undița în apă și s-a electrocutat, fiindcă a atins liniile de curent electric de înaltă tensiune.

Văzând ce s-a întâmplat prietenul minorului i-a alertat pe cei din preajma, iar aceștia au  chemat salvarea. Medicii l-au internat de urgență la spitalul din Tighina, după ce copilul a fost transferat  la spitalul pentru Copii „Emilian Coţaga” din Capitală. În prezent este în stare gravă, arsurile ocupând 95 la sută din suprafața corpului.

 

Articolul precedentAteneul din Iași vine la final de săptămână în Soroca cu două spectacole
Articolul următorSorocenii nu uită de Mihai Eminescu / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.